16 de diciembre de 2018

Benvinguts al nostre nou periòdic digital. Enguany reciclem més que mai i deixem el paper de costat per a publicar-vos nostres notícies de,l trimestre més destacades en format 3.0. NO PODEU DEIXAR DE VISITAR LES DIFERENTS SECCIONS!. GRÀCIES I FELIÇ LECTURA! Bienvenidos a nuestro nuevo periódico digital. Este año reciclamos más que nunca y dejamos el papel de lado para publicaros nuestras noticias más destacadas del trimestre en formato 3.0. ¡NO PODÉIS DEJAR DE VISITAR LAS DIFERENTES SECCIONES!. ¡GRACIAS Y FELIZ LECTURA!
                     
Aquest curs escolar els/les alumnes i alumnes del nostre col·legi, s'han convertit en exploradors  i exploradores temporals i han iniciat un viatge pel temps fins a les civilitzacions més antigues!.
Els egipcis, maies, grecs, romans... han inundat les nostres aules i corredors amb activitats, tallers, i projectes fantàstics.
A més, en aquest viatge, també hem fet una parada en el port de les Falles amb els enginyers de l'AMPA i el port de Carnestoltes, com podeu veure en les següents imatges. Algunes d'aquestes intrèpides aventures antigues, es recullen en les pàgines dels alumnes de sisé i de la Dona; les quals us convidem a explorar!./
¡Este curso escolar los/las alumnos y alumnas de nuestro colegio, se han convertido en exploradores  y exploradoras temporales y han iniciado un viaje por el tiempo hasta las civilizaciones más antiguas!.
Los egipcios, mayas, griegos, romanos... han inundado nuestras aulas y pasillos con actividades, talleres, y proyectos fantásticos.
Además, en este viaje, también hemos hecho una parada en el puerto de las Fallas con los ingenieros del AMPA y el puerto de Carnavales, como podéis ver en las siguientes imágenes.
Algunas de estas intrépidas aventuras antiguas, se recogen en las páginas de los alumnos de sexto y de la Mujer; las cuales ¡os invitamos a explorar!.


Com tots els anys, l'AMPA ens deixa impressionat amb el seu gran treball i esforç en aquesta espectacular Falla!. Des del Centre, agraïm i felicitem  l'AMPA per aquesta enginyosa obra d'art; i a les famílies i alumnes/as que han participat amb els seus bonics ninots. SENSE VOSALTRES/AS NO HAURIA SIGUT POSSIBLE!. A tots, bones festes!./ Como todos los años, ¡el AMPA nos deja impresionado con su gran trabajo y esfuerzo en esta espectacular Falla!. Desde el Centro, agradecemos y felicitamos al AMPA por esta ingeniosa obra de arte; y a las familias y alumnos/as que han participado con sus bonitos ninots. ¡SIN VOSOTROS/AS NO HABRÍA SIDO POSIBLE!. A todos, ¡felices fiestas!.


Ací us deixem algunes fotos d'aquest gran dia: PLANTÀ, XOCOLATÀ I CREMÀ./Aquí os dejamos algunas fotos de este gran día.


L'alumnat ha celebrat Carnestoltes en el col·le amb un esmorzar, tallers de pintura de cara (realitzats pels majors del col·le), desfilada i ball al pati. 
La majoria dels xiquets i xiquetes s'han disfressat representant les diverses civilitzacions antigues que hem estudiat al llarg del curs. Altres/as s'han disfressat lliurement (segons les seues preferències), però... tots i totes estaven boniquíssims i boniquíssimes!. A continuació  us deixem algunes fotos que ho demostren/
El alumnado ha celebrado Carnaval en el cole con un almuerzo, talleres de pintura de cara (realizados por los mayores del cole), desfilada y baile en el patio.
La mayoría de los/las niños/as se han disfrazado representando las diversas civilizaciones antiguas que hemos estudiado a lo largo del curso. Otros/as se han disfrazado libremente (según sus preferencias), pero... ¡todos y todas estaban guapísimos y guapísimas!. A continuación  os dejamos algunas fotos que lo demuestran.

FELIÇ CARNESTOLTES!/¡FELIZ CARNAVAL!

<
Benvinguts al nostre nou periòdic digital. Enguany reciclem més que mai i deixem el paper de costat per a publicar-vos nostres notícies de,l trimestre més destacades en format 3.0. NO PODEU DEIXAR DE VISITAR LES DIFERENTS SECCIONS!. GRÀCIES I FELIÇ LECTURA! 
Bienvenidos a nuestro nuevo periódico digital. Este año reciclamos más que nunca y dejamos el papel de lado para publicaros nuestras noticias más destacadas del trimestre en formato 3.0. ¡NO PODÉIS DEJAR DE VISITAR LAS DIFERENTES SECCIONES!. ¡GRACIAS Y FELIZ LECTURA!



JA HA ARRIBAT L'HIVERN I, AMB AÇÒ, EL NADAL Al NOSTRE COL·LE!. Hem decorat, entre professors i alumnes, el hall i les diverses portes de les nostres aules amb motius hivernals i nadalencs, centenars d'estels i una gran quantitat d'il·lusió!!!. EL COL·LEGI ANTONIO MACHADO US DESITJA... BONES FESTES!
YA HA LLEGADO El INVIERNO Y, CON ESTO, LA NAVIDAD A NUESTRO COLE!. Hemos decorado, entre profesores y alumnos, el hall y las diversas puertas de nuestras aulas con motivos invernales y navideños, centenares de estrellas y una gran cantidad de ilusión. EL COLEGIO ANTONIO MACHADO OS DESEA... FELICES FIESTAS!

Ací us deixem algunes fotos d'aquestes boniques decoracions (FER DOBLE CLIC SOBRE EL PLAY)/
Aquí os dejamos algunas fotos de estas bonitas decoraciones (HACER DOBLE CLIC SOBRE EL PLAY)/